סביבת העבודה ומשטחיה חייבים להיות מנוטרים בצורה פעילה ולהימצא בשליטה מלאה על מנת לוודא שמערכת ה-HACCP מתקיימת ונבדקת.
תהליך ניטור תהליך ניטור סביבתי ומיקרוביולוגיה הופך לקל, פשוט ומהיר בזכות טכנולוגיה חדשנית ומתקדמת של חברת 3M.
פתרונות רבים כמו סוואבים לבדיקה בשיטת ATP, סוואבים לזיהוי אלרגנים, פלטות קרקעי מזון מוכנות לשימוש וסוואבים לדיגום משטחים מאפשרים ניטור מהיר ואמין להבטחת איכות בתחום המזון, שירותי המזון ובתי החולים.
למידע אודות מוצרי מעבדה נוספים בכמיטק >>